Rudens savaitgalio planas – Uzbekiško avienos plovo dvelksmas iš Trakų
Gamtos prieglobstis nėra priežastis atsisakyti modernių virtuvės principų, ir „Akmeninė užeiga“ puikiai tai įrodo. Pavažiavę kelis kilometrus nuo Trakų pilies, aplenkę Akmenos bei Galvės ežerus, rasite ypatingą vietą poilsiui ir jūsų skonio receptoriams.
Nesvarbu, ar ieškote naujų potyrių, ar esate išrankus ir eksperimentuoti nemėgstate – pasirinkimo įvairovė tokia didelė, kad čia apsilankę, tuščiu skrandžiu neišvyksite. Restoranas didžiuojasi savo firminiu patiekalu – ant ugnies gamintu uzbekišku avienos plovu, tačiau siūlo ir mūsų kultūrai artimesnę europietišką virtuvę, vegetariškus skonius, korėjietišką „Kuksi“ sriubą bei kitus svečius iš Tolimųjų Rytų.
Šviežias laimikis šiltuoju sezonu
Kol saulės spinduliai dar maloniai šildo, „Akmeninė užeiga“ kviečia ragauti ką tik sužvejotą ir profesionaliai paruoštą žuvį (nepamirškite, Trakus supa ežerai!) bei kitus sultingus, šviežius patiekalus keptus ant griliaus.
Restoranas priima dideles grupes žmonių ir be sočių pusryčių, pietų ar vakarienės nepalieka nei vieno. Jeigu rengiate šventę, konferenciją ar bet kokį kitą didelės apimties renginį, „Akmeninės užeigos“ komanda – jums pageidaujant – praves degustaciją, kurios metu iš plataus gurmaniško valgiaraščio galėsite išsirinkti kaip tik tai, ko norite. Ši paslauga suteikiama tam, kad šventės metu jums nereikėtų nerimauti dėl porcijų dydžio, patiekalų aštrumo ar sūrumo, prie maisto (ne)derančių gėrimų bei kitų problemų, kurių galima lengvai išvengti.
Dar skanesnės vestuvės, gimtadieniai, konferencijos bei kitos susiburti kviečiančios progos – belieka įsijungti žemėlapių programėlę ir susirasti Užutrakyje įsikūrusią akmeninę vilą.